Over ons

Bij Zwemschool Cauberg Plaza vinden we dat ieder kind recht heeft op goed zwemonderwijs. Wij dragen zorg voor kwalitatief goede zwemlessen, waarbij veiligheid en aandacht voor het kind centraal staan.
Gedurende de lessen in ons eigen bad te Berg en Terblijt, geeft de instructeur les aan 2 tot 3 kinderen, zodat de individuele aandacht gewaarborgd is.
De voortgang die kinderen kunnen maken, is te danken aan de intensieve begeleiding van onze instructeurs die allen bevoegd zijn om zwemles te geven volgens het Zwem ABC.
Bij Zwemschool Cauberg Plaza wordt er vrijwel altijd vanuit het water lesgegeven. Daardoor groeit het vertrouwen tussen het kind en de instructeur enorm snel. De meeste voorbeelden worden in het water gegeven en hierdoor merk je dat het kind sneller leert dan wanneer er van de kant les wordt gegeven.
De arbeid in de les proberen wij dan ook zo hoog mogelijk te houden. Je hebt immers maar 1 keer per week zwemles en wij dragen er zorg voor dat deze les optimaal benut wordt.
 
De lessen in ons eigen bad bestaan op zaterdag uit groepjes van maximaal 6 kinderen, waarbij de begeleiding bestaat uit 2 of 3 instructeurs. Op maandag- en woensdagmiddag zijn er 2 instructeurs en liggen er maximaal 3 kinderen in het zwembad met één instructeur. De groepjes zijn in principe niet groter dan 4 kinderen per half uur.
Dit betekent dat er tijdens de les aandacht genoeg is voor ieder kind en de persoonlijke aansturing kan krijgen die het nodig heeft.
Plezier en veiligheid zijn onze kernwoorden en dat zie je terug in onze zwemlessen!
 
Waarom kiezen voor Zwemschool Cauberg Plaza?

  • Kleine groepen les
  • Eigen zwembad met team van gecertificeerde instructeurs
  • Ruimte voor veel individuele aandacht
  • In een veilige en vertrouwde omgeving leren zwemmen
  • Zwemlessen vol plezier!
  • Erkende diploma’s van de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ)